Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/raadvankerken/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Dinsdag 19 april: Muziekavond Petrus en Pauluskerk – Raad van Kerken Tilburg

Dinsdag 19 april: Muziekavond Petrus en Pauluskerk

Muziek als universele taal van de ziel.

Muziek is de kortste weg naar de ziel. In kerkelijke vieringen wordt veel gepraat. De Dienst van het Woord is een belangrijk onderdeel van een viering. Maar toch: wie zich de vraag stelt welke viering de meeste indruk heeft gemaakt, komt vaak uit bij muziek die als inspirerend of ontroerend werd ervaren. Elke muziek heeft haar hemel. Muziek zegt zo veel meer dan woorden. Hoe komt dat? Welke speciale kracht bezit muziek?
Over deze vragen gaat de muziekavond die wordt georganiseerd door onze Raad van Kerken Tilburg en omstreken. Inleider is dr. Martin Hoondert, musicoloog en theoloog en gespecialiseerd in ‘rituelen, religie en muziek’. Hij is werkzaam aan de Universiteit van Tilburg. In een filmpje op YouTube zegt Hoondert het zelf zo:

De avond wordt gehouden op dinsdag 19 april in de Petrus en Pauluskerk, Vierwindenlaan 11 in Tilburg. Aanvang om 19.30 uur. De kosten van deze avond zijn € 5 inclusief koffie of thee. Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld.
Stuur een mailtje naar ons secretariaat